3×1 Recipe: Hot Vegetables with Ginger / Verduras calientes con gengibre

final

Hello!.

The second post of 3×1 it’s about a side dish, Hot vegetables with ginger.
I’m not a fan of vegetables but this way to prepare has become my new addiction.  I can stop eating this like this where an snack.

El segundo post de 3×1 es acerca de un plato acompañante, verduras calientes con gengibre.
Yo no soy una fan de las verduras pero esta forma de prepararlas se ha convertido en mi nueva adicción.  No puedo dejar de comerlas como si fueran un snack.

Total time: 10-15 minutes
Tiempo de preparación: 10-15 minutos

For: 3 people
Cantidad: 3 personas

Level: easy
Nivel: fácil

Ingredients / Ingredientes

Ingredients

  • 2 ts grated ginger
  • 2 carrots (chopped in sticks)
  • 250gr haricots verts (thin green beans)
  • salt
  • olive oil
  • 2 cucharitas de gengibre rallado
  • 2 zanahoria (cortadas en palitos)
  • 250 gr de habichuelinas / habichuelas mini o baby
  • Sal
  • Aceite de oliva

Preparation / Preparación

step1-2-greenbeans

1. Heat a  pot of water to boill, once the water is boiling add the green beans  and let them cook for 5-7 minutes, no more. They have to be crisp.
1. Poner agua a hervi, una vez este el agua hirviendo agrega las habichuelas al agua y deja cocinar por 5-7 minutos, no más.  Tienen que quedar crujientes.

2. Once you take out the green beans put in a plate, add 1 ts of ginger, salt and olive oil and toss until all the ingredients are coated.   Tip: remember to do this when the vegetables are still hot.
2. Una vez hayas sacado las habichuelas ponlas en un plato, agrega una cuchara de gengibre, sal y aceite de oliva y combina.  Tip: recuerda hacer esto cuando los vegetales todavía están calientes.

step3-43. Repeat the step 1 and 2 with the carrots and mix it with the green beans.
3. Repite el paso 1 y 2 con las zanahorias y mezclalas con las habichuelas

4. Before serve in a pan saute the vegetables.
4. Antes de servir, en una sarten saltea los vegetales 

And voila here you have a side dish perfect match with the salmon.
Y voila! tienes una plato acompañante, perfecta combinacion con el salmon.

final2

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