Day 22: Recipe – “Almost Pesto” (nuts-free) / Casi Pesto (libre de nueces)

Hi everyone!!!

Without knowing mondays have turned into “Recipe’s Monday” and today is not going to be the exception because I bring to you the recipe of Pesto that is not pesto.  Turn out that, one time I needed to spend some basil that I bought without knowing any recipe with this ingredient so I made my own Pesto recipe without nuts because that day I didn’t have it.

Sin saberlo los lunes se han convertido en Lunes de Recetas y hoy no va a ser la excepción porque les traigo la receta de un Pesto que no es Pesto.   Resulta que una vez necesitaba gastar una Albahaca que habia comprado sin saber ninguna receta que tuviera este ingrediente así que hice mi propia receta de pesto sin los piñones o almendras porque no tenía ese día

“Almost Pesto Recipe”

Preparation time: 10 minutes
Tiempo de preparación: 10 minutos

Yield: 1 batch
Cantidad: 1 lote

Level: easy
Nivel: fácil

Ingredients

  • 1 cup of basil
  • 2 tbs of parmesan cheese
  • 2 teaspoon of balsamic vinegar
  • 7 tbs of olive oil
  • 2 garlic cloves

Ingredientes

  • 1 taza de albahaca
  • 7 cucharas de aceite de oliva
  • 2 cucharas de dulceras de vinagre balsámico
  • 2 cabezas de ajo
  • 2 cucharas de queso parmesano

Instructions / Instrucciones

1. Clean the basil and add all the ingredientes to the chopper
1. Limpia la albahaca y agrega todos los ingredientes a la picadora

2. Chop all the ingredients until you have a paste
2. Pica todos los ingredientes hasta que tengas una pasta

I’ve used this “pesto” to make

“Pesto” pasta with chopped Jamon Serrano and shredded parmesan
Pasta de “pesto”, Jamon Serrano picado y queso parmesano rallado

Another option:
Toast the pita bread and add “pesto” with shredded parmesan on top. As an appetizer
Tostar pan pita y agrega pesto con queso parmesano encima. Como aperitivo

Also,
También

Make a quesadilla with cheese, “pesto” and tomatoes.
Haz una quesadilla con queso, pesto y tomates

Today we made a kind of bruschetta’s bar with:
Hoy hicimos un estilo de bar de bruschettas con:

  • Pesto
  • Marinated tomatoes
  • Feta cheese with black olive marinated in herbs and olive oil
  • Cheddar cheese
  • Turkey
  • Parmesan cheese
  • Pita bread
  • Baguette
  • Pesto
  • Tomates Marinados
  • Queso feta con aceitunas negras marinadas en hierbas y aceite de oliva
  • Queso Cheddar
  • Pavo
  • Queso Parmesano
  • Pan Pita / arabe
  • Pan Baguette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s